Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< mei 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
 
 
1
2
3
19
4
5
6
7
8
9
10
20
11
12
13
14
15
16
17
21
18
19
20
21
22
23
24
22
25
26
27
28
29
30
31

Pasar Malam Nieuwegein

Pasar Malam Nieuwegein
Nieuwegein
- zondag 22 april 2018
Symfonielaan 5 / 3438 EX Nieuwegein


Pasar Malam Stellar Events strijkt alweer voor het derde jaar neer in de Beursfabriek in Nieuwegein!

En weer in dezelfde week als vorig jaar: 20 t/m 22 april.
De vorige edities kenmerkten zich door de prettige samenwerking tussen het management van de Beursfabriek en de Stichting Stellar wat ertoe leidde dat deze Pasar excelleerde in Oosterse allure, warmte, gezelligheid en entertainment.
De uitstekende bezoekersaantallen van met name vorig jaar heeft Stellar Events geïnspireerd om het evenement nog grootser aan te pakken. U waant zich bij het betreden van de Beurfabriek op vakantie in Indonesie!

Van 20 t/m 22 april organiseert Stichting Stellar Events wederom deze grootse Pasar Malam in het midden van het land. Deze Aziatische markt heeft zich inmiddels een vaste plaats verworven in de harten van vele inwoners van Nieuwegein en omstreken. Een bezoek aan deze Pasar is in feite voor velen al na twee jaar een traditie geworden. Niet verbazingwekkend als je weet dat er achter Stellar Events meer dan 40 jaar ervaring schuilgaat in het organiseren van Pasars (meer dan 10 per jaar) door het hele land.

De Markt

Tientallen (meer dan 80) kramen met producten uit heel Azië hebben zich weer aangemeld om deze editie van de Pasar tot een succes te maken. U treft er geen middelmatige en overal verkrijgbare artikelen aan maar juist geselecteerde artikelen die (meestal) door de kraamhouders zelf uit Azië zijn geïmporteerd. Een mooie sarong, een leuk cadeau, bijzondere lampen, rijspotten, meubels, schilderijen, kleding, sieraden, antiek, krissen, groenten, fruit, snoepjes, kroepoek, spekkoek en veel, veel meer treft u op de enorme markt aan.

Restaurants

Diverse nieuwe specialiteitenrestaurants zijn aanwezig om u te laten genieten van exquise maaltijden met de typische (soms geheime) kruiden en bereidingswijze uit Azië m.n. Indonesië. U ruikt bij binnenkomst al de heerlijk tropische geuren van de diverse specerijen.
En weet u dat er kramen zijn met tientallen verschillende sambals? Ook het mystieke element ontbreekt niet. Paranormale mediums zijn ook op de Pasar aanwezig. Ook zijn er bij diverse standhouders de bekende Tiger balsem en andere medicinale lotions te verkrijgen.

Entertainment

Natuurlijk hoort er bij een Pasar amusement. Op een groot podium treden diverse artiesten en kleurrijke dansgroepen op. Zo ontstaat er een geweldige sfeer van gezelligheid en voor dat u het weet staat u mee te swingen. Meer dan 80 artiesten staan geprogrammeerd over 3 dagen.
Zo is er dit jaar o.a. de swingende topformatie Bersama. Deze formatie zal op zaterdag het Beursgebouw als huisorkest voorzien van topamusement. We verheugen ons bijzonder op het optreden van Rene Shuman en Angel-Eye we verzekeren u dit wordt een sensatie in Nieuwgein. René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock'n Roll zijn in Nederland de meest succesvolle artiesten in hun genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland. Nu dus met hun speciale show in Nieuwegein!

Maar er is veel, veel meer!

Voor prachtige culturele dansen treden er drie dansgroepen op. Van tradionele dansen tot opzwepende dansen uit Polynesië en Hawaii.
De Keroncong formatie Abadi die louter bestaat uit topmuzikanten laten aan u de originele Keroncong muziek horen. Zij komen komt speciaal naar Nieuwegein op veler verzoek. Een optreden wat u niet mag missen.
En aandacht voor twee solisten, Mr. Entertainer Edu Schalk, een en al gezelligheid en show en Mr. Dutch Engelbert Humperdinck, René le Blanc, een internationale artiest met zijn Classic Songbook Show.

Een pasar bezoek je niet voor een half uurtje. Je gaat er minstens een dagdeel naartoe om te genieten van alles wat er wordt aangeboden. De prijzen wordt extra laag gehouden voor slechts € 7,50 heeft u een hele dag toegang. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis onder begeleiding en 65+ betalen op vrijdag tot 17.00 uur slecht € 5,-

Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op www.stichtingstellar.nl

Selamat Datang, u bent van harte welkom!

 

Citybed IJsselstein

Meer informatie www.stichtingstellar.nl

« terug
A NAAR B KOERIERS
Uitvaartverzorging Midland