Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

De grote tuinverbouwing ziet Cityplaza Nieuwegein in bloei!

De grote tuinverbouwing ziet Cityplaza Nieuwegein in bloei!
Nieuwegein

Cityplaza / Nieuwegein


Het bekende tv-programma De Grote Tuinverbouwing, dat elke zaterdag wordt uitgezonden op SBS6, zal in de aanloop van het evenement ‘De Smaak van City' , in Nieuwegein neerstrijken voor ‘De groene verbouwing van Cityplaza'.

 

Het complete team bestaande uit tuinexpert Ivo Putman, klimaat tuinman Lodewijk Hoekstra en interieurstyliste Suzanne van der Hoeven zullen in Nieuwegein aanwezig zijn om de binnenstad groener te maken! Bezoekers van Cityplaza krijgen de kans om opnames bij te wonen en het tv-team te ontmoeten.

De eerste opname start op zaterdag 11 mei en op die dag staat ook een ‘Meet & Greet' met Ivo Putman op het programma. Vanaf maandag 13 mei gaat het team van De Grote Tuinverbouwing op verschillende plekken in en rondom Cityplaza aan de slag: Ivo Putman en Suzanne Van der Hoeven gaan aan het werk op het horecaplein om daar, in samenwerking met de ondernemers, de terrassen groener te maken en aan te kleden.

De kuil aan de Laag Raadstede krijgt zowel een ‘groene' als kleurrijke make-over! Zonnebloe- men zullen de kuil een zomers tintje geven en dat heeft een bijzondere reden. Een deel van de opbrengst van de verkochte bloemen gaat namelijk naar het goede doel De Zonnebloem. www.zonnebloem.nl

Ivo en Suzanne gaan ook samen aan het werk in de centrale hal, waar zij een kunstobject maken van petflessen die op Cityplaza worden ingeleverd. Het gerecyclede kunstwerk laat zien dat we zelf kunnen bijdragen aan een beter milieu en zo willen we bijdragen aan de recycle awareness. De onthulling van dit kunstwerk vindt plaats tijdens de Smaak van City op 1 Juni.

Naast de winkeliers en consument worden ook de bewoners rondom Cityplaza bij de vergroening betrokken. Zij gaan op zaterdag 25 mei samen met Lodewijk Hoekstra en Ivo Putman zo'n 200 balkons van balkonplantenbakken voorzien op het horecaplein.

De laatste opnames vinden plaats tijdens de Smaak van City op 1 & 2 Juni. Het complete team van De Grote Tuinverbouwing is hierbij aanwezig. Het programma van de Smaak van City bestaat uit: De groenshow met Ivo Putman, BBQ tips & tricks van tv kok Jeremy, dansgroepen, muziek en eetkraampjes.

De tv-opnames vormen een uitzending die compleet in het teken staat van ‘De groene ver- bouwing van Cityplaza' in Nieuwegein. Deze aflevering wordt uitgezonden op zaterdag 8 juni om 17.00 uur (SBS6) en de herhaling is te zien op zondagochtend 9 juni om 9.45 uur (SBS6).


Meer informatie www.cityplaza.nl

« terug
De Bruin Entertaiment
Margreet Hairstyling