Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda

Nieuwegeiners filmen Nieuwegein

Nieuwegeiners filmen Nieuwegein
Nieuwegein
Aanvang van 13:00u tot 17:00u
Fort Vreeswijk 1 / Nieuwegein


Vroeger was filmen voor welgestelden en echte hobbyisten weggelegd, inmiddels is filmen gemeengoed geworden.

Alle soorten camera's werden en worden gebruikt: Van Handycam en fotocamera's met videofunctie tot mobiele telefoons. Het kan niet anders of vele inwoners van Nieuwegein hebben in het verleden of heel recent opnames gemaakt van de meest uiteenlopende gebeurtenissen, activiteiten, optredens, festivals, feestdagen, evenementen of mooie sfeerbeelden van hun stad. In dat geval wordt u uitgedaagd door de 40-jarige filmclub Nieuwegein.

Op zaterdagmiddag 30 november 2019 wordt door deze actieve filmclub een filmprogramma georganiseerd, waarbij ingezonden films van onze ingezetenen worden vertoond.

Durft u het aan met uw opnames? Leeftijd en format (bijv. VHS, super 8, mini DV, HD) zijn niet belangrijk. Uw opnames worden overgezet en vormen met de inbreng van anderen een filmprogramma. Enige voorwaarde die van toepassing is: Het moet te maken hebben met Nieuwegein. Het is niet ondenkbaar dat er een mooi filmisch document ontstaat over uw stad.

De voorstelling vindt plaats in Dorpshuis Fort Vreeswijk en de toegang is gratis. Als u de uitdaging niet kunt weerstaan en graag een bijdrage wilt leveren aan dit project, dan verwijzen wij u naar de website www.filmfestivalnieuwegein.nl voor informatie over o.a. aanmelding en organisatie. En misschien valt u wel in de prijzen voor de meest grappige, interessante, mooie, boeiende (speel)film, docu of reportage.


Meer informatie www.filmfestivalnieuwegein.nl

« terug
TriKyRa Licht & Geluid
Uitvaartverzorging Midland
Margreet Hairstyling