Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< oktober 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
40
1
2
3
4
5
6
7
41
8
9
10
11
12
13
14
42
15
16
17
18
19
20
21
43
22
23
24
25
26
27
28
44
29
30
31
 
 
 
 

Michael Oomen bij Nieuwegein Awards

Michael Oomen bij Nieuwegein Awards
Nieuwegein Geplaatst 9 oktober 2017

De achtste editie van Nieuwegein Awards vindt op 10 februari plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein.

De populaire Utrechtse zanger Michael Oomen komt op 10 februari optreden tijdens Nieuwegein Awards 2018. Oomen, die ook in Nieuwegein grote populariteit geniet, zingt prachtige Engelstalige liedjes, maar ook onvervalste Hollandse meezingers, waarmee hij zijn publiek niet zelden van de stoelen krijgt. Daarnaast zal het awards-programma worden opgeluisterd met een performance van mentalist Timon Krauze en een demonstratie van de gymnastes van GymPower. Het programma wordt geopend met een spectaculaire verrassingsact

Michael Oomen verzorgt tijdens de Awardsuitreiking een optreden van ruim twintig minuten. Naast gecoverde nummers brengt hij eigen songs ten gehore. Oomen begon zijn carrière in 2001, zong onder andere met Wolter Kroes en Marianne Weber en stond in het voorprogramma van René Froger. Hij trad al eens eerder op bij Nieuwegein Awards. In 2014 verzorgde hij, toen nog in het NBC Congrescentrum, een succesvol optreden tijdens de After-party.

Mindreader en magician Timon Krauze geeft al bijna tien jaar lang uiterst professionele en indrukwekkende podiumshows. Deze jonge, gepassioneerde magician werd in 2016 ‘Best European Mentalist' en de jongste mindreader ooit met deze titel. De gymnastes van GymPower trakteren het publiek op de act waarmee zij schitterden bij Hollands Got Talent. En evenals vorig jaar zal het uitreiken van de Awards geopend worden met een pakkende en spectaculaire verrassings-act.

Tijdens de after-party zal Sonny's Inc weer de sterren van de hemel zingen en spelen. In het Nieuwegeinse staat de coverband al jaren garant voor een fantastische avond vol muziek. Wie even niet de dansvloer op wil kan in de aparte loungeruimte rustig bijbabbelen met op de achtergrond de prettige live-muziek van Jazz-formatie Suitable. Feestelijke kleding wordt tijdens Nieuwegein Awards zeer op prijs gesteld.

Toegangskaarten Nieuwegein Awards 2018

Vanaf 15 januari zijn toegangskaarten voor Nieuwegein Awards 2018 verkrijgbaar via de website. Al vanaf € 5,= per persoon kunt u naar de awards-uitreiking. Voor € 27,50 heeft u naast de awards-uitreiking ook toegang tot de after-party. Mensen met een Stadspas kunnen voor € 3,50 naar awards + after-party. Op www.nieuwegeinawards.nl vindt u alle informatie over het bestellen van de toegangskaarten, evenals over het bestellen met de Stadspas. U leest er ook alles over het programma, de genomineerden, de jury's en het laatste nieuws.

Met de Stadspas voordelig naar Nieuwegein Awards

Heeft u een Nieuwegein Stadspas? Dan kunt u met reductie naar Nieuwegein Awards! De organisatie nodigt u van harte uit om bij dit evenement voor heel Nieuwegein aanwezig te zijn. Met uw pas kunt u voor € 3,50 p.p., in plaats van € 27,50 p.p., naar de Awards-uitreiking, plus de After-party en dat alles inclusief drankjes en hapjes. De korting is geldig voor twee toegangskaarten per pashouder. Wees er snel bij, want OP=OP.

Wilt u van deze reductie gebruik maken? Meldt u zich dan voor 30 januari 2018 aan door een e-mail te sturen naar info@nieuwegeinawards.nl onder vermelding van uw naam en met hoeveel personen u komt (de korting is geldig voor twee personen per pas). U kunt uw toegangskaarten op 5, 6 of 7 februari afhalen bij Sport- & Evenementencomplex Merwestein.

Heeft u nog vragen? Stuurt u dan een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nlof belt u 06-212 48 768 (de voorkeur gaat uit naar e-mailen).

Vanaf 20.00 uur is de zaal open en om 20.30 uur begint de Awards-uitreiking. Deze zal tot ongeveer 22.10 uur duren. Na de Awards-uitreiking bent u met uw toegangskaart eveneens welkom bij de altijd weer uitbundige en gezellige After-party, welke tot ongeveer 00.30 uur duurt. Coverband Sonny's Inc zal ook dit jaar het dak er weer af komen spelen. Wilt u het wat kalmer aan doen, dan is er een aparte lounge-ruimte waar u gezellig een praatje kunt maken. De rustige live muziek van jazz-formatie Suitable zorgt voor een prettige en ongedwongen sfeer. Uw toegangskaart is inclusief drankjes en hapjes. Aan jongeren onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken en zij mogen ook geen alcohol gebruiken. Er kan om een ID bewijs gevraagd worden. Om deze avond extra luister bij te zetten, verzoeken wij u vriendelijk om, indien mogelijk, in feestelijke kleding te komen.

Nieuwegein zaterdag 10 februari 2018
Merweplein 1 / Nieuwegein


Meer informatie | www.nieuwegeinawards.nl

« terug

Landsman Uitvaartzorg
Spelen Is Leren Just Play