Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Laatste kaarten Nieuwegein Awards

Laatste kaarten Nieuwegein Awards
Nieuwegein Geplaatst 4 februari 2018

Met nog één week te gaan tot Nieuwegein Awards 2018 nodigen wij alle Nieuwegeiners hierbij graag nog eens uit voor dit feest vàn en vóór Nieuwegein.

Nieuwegein Awards is het feest van de ontmoeting. Een fantastische avond uit met uw partner, familie, vrienden, relaties, collega's. Het avondvullende programma dat u laat genieten, ontroeren, lachen, swingen en misschien ook (mee)zingen. Mis het niet en koop nu nog uw kaarten, want op=op.
Familie, vrienden, collega's, clubgenoten van de genomineerden? Kom hen aanmoedigen! Al voor € 5,= p.p. bent u bij de feestelijke uitreiking van de awards. Een bijzondere belevenis, opgeluisterd door optredens van artiesten en acts. Daarna nog een tijdje doorfeesten? Met een toegangskaart van € 27,50 p.p. bent u niet alleen bij de awards-uitreiking, maar kunt u ook naar de swingende en altijd zeer populaire after-party. De € 27,50 kaart is bovendien inclusief al uw hapjes en drankjes. En wilt u de hele avond meebeleven, dan kunt u met de toegangskaart van € 55,= p.p. ook nog naar het tot in de puntjes verzorgde buffet. Wilt u kaarten bestellen? Gaat u dan naar de website www.nieuwegeinawards.nl

Nieuwegein Awards is het grootste lokale platform om, in een bijzondere ambiance, andere Nieuwegeiners te ontmoeten. Een ‘Nieuwegeinbreed' evenement met als doelstelling de sociale verbinding in Nieuwegein te bevorderen en waar ‘tout' Nieuwegein welkom.

"Tijdens de jaarlijkse feestelijke uitreiking van de Nieuwegein Awards worden actieve Nieuwegeiners beloond met een Award voor een bijzondere prestatie of hun grote inzet voor de samenleving. Als burgemeester ben ik trots op deze prestaties en hoop dat de Awards andere inwoners stimuleren om ook een bijdrage te leveren aan onze trots en een fijn en leefbaar Nieuwegein", aldus Burgemeester Frans Backhuis.
Willem de Feijter, Manager Grootzakelijk bij Rabobank Utrecht: "Als Rabobank Utrecht willen wij onze omgeving versterken. Speciale aandacht voor Nieuwegeiners, die door hun inspanningen in de buurt, extra aandacht verdienen past daar goed bij. Het is altijd weer goed om elkaar te ontmoeten."

Nieuwegein Awards 2018 is op zaterdag 10 februari in Sport- & Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. Indien u gebruik maakt van het buffet wordt u om 18.00 uur verwacht. Komt u naar de awards-uitreiking, dan bent u vanaf 20.00 uur welkom in de zaal. U kunt gratis parkeren bij Merwestein. Heeft u nog vragen, stuurt u dan een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nl

 


Meer informatie | www.nieuwegeinawards.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Landsman Uitvaartzorg
De Bruin Entertaiment