Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

CT deBoer en Rijnstaal samen verder op bedrijvenpark Het Klooster

CT deBoer en Rijnstaal samen verder op bedrijvenpark Het Klooster
Nieuwegein Geplaatst 8 februari 2018

De gemeente Nieuwegein heeft opnieuw een kavel bouwgrond verkocht op bedrijvenpark Het Klooster.

Op de kavel komt een bedrijfspand voor twee bedrijven: Civiele Technieken deBoer bv uit Nieuwegein en staalconstructiebedrijf Rijnstaal Alphen bv uit Alphen aan de Rijn. Wethouder Johan Gadella tekende de koopovereenkomst namens gemeente Nieuwegein; de heren Theo Hendriks, Anton van Vliet en Herman Lieftink tekenden namens de twee bedrijven.

CT deBoer is een aannemersbedrijf uit Nieuwegein dat actief en innovatief is in de internationale wereld van vijzelen, schuiven en persen. Een aansprekend project van het bedrijf is het verhogen van de bruggen over het Amsterdam- Rijnkanaal. Waaronder de Galecopperbrug in Nieuwegein.
Rijnstaal is een middel groot all-round staalconstructiebedrijf uit Alphen aan de Rijn met activiteiten in de Utiliteits-, Industrie- en Civiele bouwsector. Beide bedrijven werken al samen.

Wethouder Johan Gadella: "Ik ben er trots op dat het Nieuwegeinse bedrijf CT deBoer, samen met Rijnstaal uit Alphen aan de Rijn verder door wil groeien op ons bedrijvenpark. Het bedrijf is een gids voor andere bedrijven met ambities om te groeien. Bedrijvenpark Het Klooster is een uitstekende locatie om samen te gaan. Het ligt centraal, is goed bereikbaar en duurzaam. Het is omgeven door groen en water."

Directeuren Theo Hendriks en Anton van Vliet: "Het samenbrengen van onze bedrijven CT deBoer bv en Rijnstaal Alphen bv op één locatie op Het Klooster in Nieuwegein is voor ons een grote stap voorwaarts. Nu we vanuit één pand samen gaan werken, biedt dat naast optimale bedrijfsvoering, ook mogelijkheden om te groeien. Daarnaast hebben wij nu de kans om een duurzaam gebouw neer te zetten met zonnepanelen. Hierdoor kunnen we straks voor een belangrijk deel zelf voorzien in onze energiebehoefte. Wij waarderen de positieve houding en de goede ondersteuning van de gemeente Nieuwegein. Dat heeft ons geholpen bij onze keuze voor deze locatie en helpt ons bij de ontwikkeling van ons nieuwe pand."

Bedrijvenpark Het Klooster ligt in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Steeds vaker kiezen met name groeiende MKB-bedrijven voor Het Klooster. De gemeente Nieuwegein geeft op het bedrijvenpark nog kavels uit. Ondernemers die interesse hebben om zich op daar te vestigen, kunnen contact opnemen met Jeanette Verbeek of Barbara Timmermans van de gemeente Nieuwegein. Meer informatie op www.nieuwegein.nl/klooster.

Op de foto staan de ondertekenaars van het contract. Van links naar rechts: Herman Lieftink, Theo Hendriks, Anton van Vliet en wethouder Johan Gadella.


Meer informatie | Gemeente Nieuwegein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Margreet Hairstyling
De Bruin Entertaiment
Spelen Is Leren Just Play