Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Mandy van Wolferen wint Gouden Racket Rijnhuyse

Mandy van Wolferen wint Gouden Racket Rijnhuyse
Nieuwegein Geplaatst 28 maart 2018

Het Kapsalon Van Doorn Rijnhuyse Open Jeugdtoernooi kan terugkijken op een zeer geslaagde jubileumeditie.

Naast huldiging van de winnaars in de diverse speelcategorieën op zondag 25 maart, ontving Mandy van Wolferen (jeugdlid bij Rijnhuyse) het Gouden Racket. Dit racket (belegd met echt bladgoud) wordt ieder jaa uitgereikt aan diegene die het meest sportieve of positieve gedrag tijdens het jeugdtoernooi vertoont. Alle foto's van het evenement staan op de facebookpagina van Rijnhuyse. (www.facebook.nl/rijnhuyse).

Sportiviteit

Vanaf de start in 2008 zijn plezier en sportiviteit de belangrijkste elementen in het Kapsalon Van Doorn Open jeugdtoernooi. Daarom worden niet alleen winnaars gehuldigd maar ook degene met een ‘gouden hart'. Dit jaar viel de sportiviteit, zowel op als buiten de baan, van Mandy van Wolferen op. Naast haar tennispartijen kwam zij bijvoorbeeld ook vriendinnen aanmoedigen en hielp zij de toernooiorganisatie daar waar mogelijk. Bovendien is Mandy iedere zaterdagmorgen een vaste hulp bij het G-tennis op de club. Voldoende redenen om haar dit jaar het Gouden Racket te overhandigen.

Frisse start

De start van het open jeugdtoernooi op 17 en 18 maart was erg fris. Vanwege de snijdende wind en een gevoelstemperatuur van ver onder het vriespunt werden de ochtendwedstrijden in het openingsweekend geannuleerd. In de loop van de week liet het voorjaarszonnetje zich steeds gelukkig meer zien en werd het genieten voor alle partijen. Op de finalezondag kregen alle spelers een gratis lunch aangeboden.

Margreet Hairstyling IJsselstein!

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 620 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden.


Meer informatie | www.rijnhuyse.nl | Bron & foto's: Paula van Elst

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
Spelen Is Leren Just Play
TriKyRa Licht & Geluid