Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Onderscheiding voor Rijnhuysevrijwilliger Ton van der Velden

Onderscheiding voor Rijnhuysevrijwilliger Ton van der Velden
Nieuwegein Geplaatst 28 april 2019

‘Een uit de hand gelopen hobby'. Zo omschrijft Ton van der Velden zijn vele vrijwilligerswerk voor Tennisvereniging Rijnhuyse.

Voor de tennisclub echter meer dan voldoende reden om een aanvraag te doen voor een Koninklijke Onderscheiding. Vrijdag 26 april werd een trotse Van der Velden door burgemeester Backhuijs benoemd als Lid van de Orde van de Oranje Nassau.

Altijd hulpvaardig

‘Ton is betrokken bij alle aspecten die te maken hebben met de accommodatie van de tennisvereniging. Of het nu gaat om het aanleggen van camerabeveiliging, het schilderen van het clubhuis, het onkruidvrij maken van het terras, het schoonspuiten van het minibaantje of het aankleden van het park bij evenementen, je vraagt Ton nooit vergeefs om hulp. Toen Ton nog in de bouw werkte, ging hij zelfs vaak nog even voor zijn werk bij Rijnhuyse langs. Om bijvoorbeeld de vuilnisbakken te legen, tafels en stoelen recht te zetten of de vaat van de vorige avond weg te werken. Tennisvereniging Rijnhuyse heeft gelukkig veel vrijwilligers met hart voor de club en het is mooi om iemand in het zonnetje te zetten', aldus voorzitter Rick van Midde.

Tweede vrijwilliger met een onderscheiding binnen de club

Met de onderscheiding heeft Rijnhuyse nu maar liefst 2 geridderde vrijwilligers. Enkele jaren geleden ontving Karin Weyburg ook al een onderscheiding voor haar vele vrijwilligerswerk voor de club.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse


Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De jubilerende vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud en ook G-tennis, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.


Meer informatie | www.rijnhuyse.nl | Bron & foto: Paula van Elst

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Uitvaartverzorging Midland
TriKyRa Licht & Geluid
Luigi's IJssalon