Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda

Lager producent SKF vestigt zich in Houten

Lager producent SKF vestigt zich in Houten
Houten Geplaatst 15 november 2019

De officiële opening van de nieuwe huisvesting van SKF aan de Meidoornkade in Houten zal vrijdag 8 november 2019 plaatsvinden in aanwezigheid van burgemeester Gilbert Isabella.

SKF is producent en wereldmarktleider op het gebied van lagers en sinds 1914 ook in Nederland gevestigd. Het van oorsprong Zweedse bedrijf besloot in 1972 om haar wereldwijde Research en Development activiteiten in Nederland te vestigen, waartoe een nieuwe locatie gebouwd werd in Nieuwegein.

Nu, jaren later bleek renovatie van de vestiging in Nieuwegein noodzakelijk wat echter een behoorlijke investering vereiste. Besloten werd op zoek te gaan naar andere geschikte huisvesting voor haar verkoop- en researchactiviteiten. SKF wilde graag in de regio Utrecht gevestigd blijven vanwege de gunstige geografische ligging voor werknemers en bezoekers. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het pand langs de A27 waar tot voor kort TNT Express in gevestigd was. SKF heeft zich met deze nieuwe huisvesting voor langere termijn economisch verbonden aan Houten.

Het kantoorgebouw heeft een complete make-over gehad, zowel qua installaties als meubilair. De indeling van de kantoren kent een open karakter die samenwerking optimaal stimuleert en inspeelt op de noodzaak om snel te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in research en business.

Direct achter het kantoorgebouw is een nieuwe hal gebouwd die ruimte biedt aan diverse activiteiten van SKF, zoals opslag voor lager-onderhoudsproducten. Tevens is hier het SKF Experience Centre ingericht waar actuele en toekomstige uitdagingen van klanten worden gekoppeld aan een breed scala van producten en oplossingen.


Meer informatie | www.skf.com

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Spelen Is Leren Just Play
De Bruin Entertaiment