Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda

Kerstbomeninzameling

Kerstbomeninzameling
De Utrechtse Waarden Geplaatst 27 december 2019

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari 2020 kerstbomen op in de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist.

U kunt in het inzamelschema zien wanneer RMN langskomt. Het inzamelschema is te vinden op www.inzamelschema.rmn.nl of in de gratis RMN-app.

De kerstboom aanbieden
Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kluit, kruis, pot, bak, of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2.5 meter hoog zijn. Kerstbomen groter dan de maximale lengte neemt RMN niet mee.

Laagbouw
Woont u in een laagbouwwoning, dan kunt u op de ophaaldag de kerstboom vóór 7.30 uur neerleggen op de plek waar u normaal gesproken de container (kliko) aanbiedt.

Hoogbouw
Als u gebruik maakt van een verzamelcontainer, dan kunt u de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep neerleggen op 5 meter afstand van de verzamelcontainer.

Alleen voor echte kerstbomen
RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient u zelf in te leveren bij het
recyclingstation. Voor het vervoeren van de overige bomen kunt u op afspraak een aanhangwagen lenen van het dichtstbijzijnde recyclingstation.


Meer informatie | www.rmn.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
Spelen Is Leren Just Play