Alles van Nieuwegein
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Landsman UitvaartzorgAdresgegevens Erfstede 4D
3431KH Nieuwegeini
Telefoon
M 06-39376800

Vormgever van een herinnering

Dagelijks stap ik in een wereld die, voor hen die het aangaat, tot stilstand lijkt te zijn gekomen. De enige zekerheid in het leven is, zo zegt men, dat er een einde aan komt. De tegeltjes wijsheid ‘van het concert des levens krijgt niemand een program' is niet alleen een cliché, het is de werkelijkheid. Als de wereld een podium is, speelt ieder daarop zijn eigen rol. Voor zijn of haar naasten is dit altijd de hoofdrol. Hoe groot of klein deze rol ook is geweest, welk tijdsbestek het ook heeft gevraagd. De spelers zijn geliefd en onvervangbaar voor hun naasten. Het is de cirkel van het leven die wij allen volgen.

Het laatste decor waarin wij te zien zijn is die van de uitvaart. Hoe het verloop daarvan is mag ik mede vorm geven. Het uitgangspunt daarbij wordt gevormd door ‘het verhaal' van iemands leven. Een uitvaart kan ‘groot' of ‘klein' zijn, veel of weinig belangstellenden op de been brengen. Het zijn de details die het verschil maken. De persoonlijke accenten in woorden, in decorum en in materialen maken de genegenheid en liefde die de nabestaanden hebben voor hun dierbare bijna tastbaar bij het laatste afscheid.
In het leven zijn het de mensen om je heen die er toe doen. Als daar iemand uit wegvalt wil je hem of haar een gedenkwaardig afscheid geven.

Ik ben daarbij zowel toeschouwer, regisseur als vormgever. ‘Het is een bijzonder vak, en dat is het', vrij naar Dik Trom.

Robert: "Wij wonen al jaren in IJsselstein en weten de weg als het gaat om het vinden van passende locaties én bij de uitvaart te betrekken dienstverleners. Wij werken veel samen met lokale ondernemers. Ik verzorg de uitvaart vanaf het eerste tot het laatste moment. Mariska doet de administratie. Op de momenten wanneer wij niet direct beschikbaar kunnen zijn, doen wij een beroep op een aantal vaste oproepkrachten".

Klik hier voor de LinkedIn pagina


« terug


Begrafenisonderneming - Crematieverzorging - Crematoria, mortuaria en begraafplaatsen - Uitvaartverzorging